skip to Main Content

Jubileum
cadeau idee?

Relaties verrassen met een uniek jubileum cadeau? Bestel een fles met jouw eigen bedrukking!
Hét relatiegeschenk voor een verpletterende indruk!

Jubileum cadeau idee?

Relaties verrassen met een uniek geschenk? Bestel een fles met jouw eigen bedrukking! Hét relatiegeschenk voor een verpletterende indruk!

Jubileum flessen
Origineel jubileum cadeau!

Een fles bedrukken met het logo en de huisstijl van jouw bedrijf of evenement. Feestelijk en tegelijk een onderscheidend cadeau!

Kleine aantallen

Een fles met eigen bedrukking is al te bestellen vanaf 50 stuks. Laagdrempelig en ideaal als jubileum cadeau!

All-in tarief

Voor één prijs een volledig product: de gekozen fles, het ontwerp, de bedrukking / productie en het afleveren door ons.

Bestel een uniek jubileum cadeau

Een jubileum vieren, bestaat je bedrijf 10, 25,50 of 100 jaar? Elke jubileum verdient een bijzondercadeau. Het vieren van een (werk)jubileum of aantal jaren bestaan van een bedrijf is een bijzonder moment voor een werknemer, relaties en klanten. Verwen ze met een unieke bijzondere fles wijn, champagne, cava, olijfolie of bier van BedrukteFles.nl. Door het maken van een fles in de look & feel van jouw bedrijf, dus inclusief bedrijfslogo en jubileumuitstraling, geef je niet alleen wat lekkers weg, de attentiewaarde van het geschenk is extra lang.

Wij werken met gerenommeerde toeleveranciers voor onze wijn, champagne, cava, olijfolie en bier. Naast het geven kunnen de flessen dus ook met trots worden geschonken, een perfect jubileumgeschenk dus! Laat een fles bedrukken met de zakelijke uitstraling van het bedrijf, ‘jubileum jaar’ erop inclusief een mooie smaakbeschrijving van het product. Op onze website staan onder ‘Portfolio’ diverse voorbeelden van flessen voor inspiratie. De vormgeving van de fles leent zich prima voor elke vorm van ontwerp. Een (bedrijfs)logo, (jubileum)afbeeldingen, tekst, smaakbeschrijving, het kan allemaal op een fles. Medewerkers en zakelijke klanten zullen verrast zijn door de unieke uitstraling van het kado.

Maak je keuze

Het assortiment bestaat uit verschillende flesvormen en dranksoorten. Bestel een bedrukte fles cava, champagne, wijn, bier of een heerlijke olijfolie. Maak een keuze en laat de fles bedrukken met jouw bedrijfslogo!

Fles champagne bedrukken

Champagne

Fles wijn bedrukken

Wijn

Cava

Fles olijfolie bedrukken

Olijfolie

Fles bier bedrukken

Bier

Maak je keuze

Het assortiment bestaat uit verschillende flesvormen en dranksoorten. Bestel een bedrukte fles cava, champagne, wijn, bier of een heerlijke olijfolie. Maak een keuze en laat de fles bedrukken met jouw bedrijfslogo!