skip to Main Content

Jubileum
cadeau idee?

Relaties verrassen met een uniek jubileum cadeau? Bestel een fles met jouw eigen bedrukking!
Hét relatiegeschenk voor een verpletterende indruk!

Jubileum cadeau idee?

Relaties verrassen met een uniek geschenk? Bestel een fles met jouw eigen bedrukking! Hét relatiegeschenk voor een verpletterende indruk!

Jubileum flessen

Origineel jubileum cadeau!

Een fles bedrukken met het logo en de huisstijl van jouw bedrijf of evenement. Feestelijk en tegelijk een onderscheidend cadeau!

Kleine aantallen

Een fles met eigen bedrukking is al te bestellen vanaf 50 stuks. Laagdrempelig en ideaal als jubileum cadeau!

All-in tarief

Voor één prijs een volledig product: de gekozen fles, het ontwerp, de bedrukking / productie en het afleveren door ons.

Bestel een uniek jubileum cadeau

Een jubileum vieren, bestaat je bedrijf 10, 25,50 of 100 jaar? Elke jubileum verdient een bijzondercadeau. Het vieren van een (werk)jubileum of aantal jaren bestaan van een bedrijf is een bijzonder moment voor een werknemer, relaties en klanten. Verwen ze met een unieke bijzondere fles wijn, champagne, cava, olijfolie of bier van BedrukteFles.nl. Door het maken van een fles in de look & feel van jouw bedrijf, dus inclusief bedrijfslogo en jubileumuitstraling, geef je niet alleen wat lekkers weg, de attentiewaarde van het geschenk is extra lang.

Wij werken met gerenommeerde toeleveranciers voor onze wijn, champagne, cava, olijfolie en bier. Naast het geven kunnen de flessen dus ook met trots worden geschonken, een perfect jubileumgeschenk dus! Laat een fles bedrukken met de zakelijke uitstraling van het bedrijf, ‘jubileum jaar’ erop inclusief een mooie smaakbeschrijving van het product. Op onze website staan onder ‘Portfolio’ diverse voorbeelden van flessen voor inspiratie. De vormgeving van de fles leent zich prima voor elke vorm van ontwerp. Een (bedrijfs)logo, (jubileum)afbeeldingen, tekst, smaakbeschrijving, het kan allemaal op een fles. Medewerkers en zakelijke klanten zullen verrast zijn door de unieke uitstraling van het kado.

Bij welke jaren vier je een jubileum?

Wij kennen in Nederland meerdere gelegenheden waarop een jubileum wordt gevierd. Onder particulieren wordt als jubileum vaak het behalen van een bepaalde leeftijd gevierd, veel voorkomend is ook het bronzen- zilveren of gouden huwelijksjubileum. In een zakelijke omgeving wordt vaak stilgestaan bij een bepaald aantal jaren in dienst, het werkjubileum. Dit gebeurd vaak alleen nog bij bij 25, 40 jaar of uitdiensttreding. Een veel voorkomende reden voor het vieren van jubilea komt voor bij bedrijven die een X aantal jaren bestaan. Vaak komt dit voor bij bedrijven die 5 jaar of meer bestaan. In tegenstelling tot een werkjubileum kent dit geen vaste momenten. Veel bedrijven vinden het belangrijk om stil te staan bij het behalen van mijlpalen. Wij zien regelmatig aanvragen binnen komen voor 5, 10, 20, 25 etc bestaan van een bedrijf.

Wat is de benaming voor bepaalde jubilea?

In Nederland heeft elk jubileum zijn eigen benaming. De namen zijn allemaal afgeleid van materialen. Zo is de naam ‘koper’ gekoppeld aan een 12 ½ jarig jubileum, heet het bij 25 jaar een zilveren jubileum en is goud een andere hele bekende bij 50 jaar. Ook bij het zoveel jarig bestaan van een bedrijf worden deze benamingen veelvuldig gebruikt. Unieke momenten als een 60 of 70 jarig jubileum, diamant en platina of briljant genaamd, zijn bijzonder en worden vaak ook in allerlei media genoemd. Voor bedrijven is een 100 jarig bestaan heel bijzonder, de naam ivoor wordt hieraan gekoppeld. In sommige gevallen wordt de titel ‘Hofleverancier’ toegekend en het bijbehorende wapenschild mag dan gevoerd worden. Dit is bestemd voor kleine en middelgrote bedrijven met een regionale uitstraling en een onberispelijke reputatie.

Waar moet je op letten als je een jubileum viert?

Bedrijven die een jubileum vieren hebben daar vaak een lange voorbereiding aan vooraf zien gaan. Je viert immers niet zomaar even een 25 of 50 jarig bestaan. De locatie, hoeveel gasten en wijze waarop uitgepakt wordt verschilt sterk per bedrijf. Maar als het dan toch gevierd wordt kun je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Veel evenementenbureaus begeleiden bedrijven met een draaiboek en een locatie. Ook zijn er veel bedrijven die zich richten op een passende verrassing voor de gasten, bij een lang bestaan soms in de vorm van een boek met de historie, een beeldje maar ook vaak met een goodiebag met daarin een mooie verrassing. Maar waar kies je nu voor? Wat is belangrijk voor jou als bedrijf maar ook voor de gasten? Een boek is leuk maar waardeert iedereen dat en wat is de attentiewaarde als het in de kast verdwijnt, niet iedereen houdt van kunst, kortom best lastig. Online is echter veel te vinden om inspiratie op te doen.

Maak je keuze

Het assortiment bestaat uit verschillende flesvormen en dranksoorten. Bestel een bedrukte fles cava, champagne, wijn, bier of een heerlijke olijfolie. Maak een keuze en laat de fles bedrukken met jouw bedrijfslogo!

Fles champagne bedrukken

Champagne

Fles wijn bedrukken

Wijn

Cava

Fles olijfolie bedrukken

Olijfolie

Fles bier bedrukken

Bier

Maak je keuze

Het assortiment bestaat uit verschillende flesvormen en dranksoorten. Bestel een bedrukte fles cava, champagne, wijn, bier of een heerlijke olijfolie. Maak een keuze en laat de fles bedrukken met jouw bedrijfslogo!