Mijn winkelwagen 0 artikel(en)

Klantenservice

Aankopen van producten
Bij BedrukteFles(.nl) kun je op verschillende manieren overgaan tot aankoop. Wij bieden je de mogelijkheid om in onze winkel aankopen te doen of via onze webshop online jouw producten te bestellen. Deze kun je betalen middels pin (winkel), of factuur.

Ook kun je jouw aankoop afhalen in de Wijkermeerstraat 27, 2131 HB Hoofddorp.
Je ontvangt bij levering van ons altijd een factuur.

Bezorging van producten
Via https://bedruktefles.nl/ kun je al jouw gekozen producten thuis (in Nederland) laten bezorgen via DPD/Vinologix. Deze vervoerder is gespecialiseerd in het snel en veilig bezorgen van jouw product. De flessen worden in breukvrije verpakking verzonden en is ruimschoots verzekerd tegen schade. Je ontvangt het pakket dus altijd in goede orde!

DPD/Vinologix werkt als volgt:
  • Indien je het pakket niet in ontvangst kunt nemen, dan wordt het pakket bij het dichtst bijzijnde 'pick-up point' aangeboden.
  • Wij bevestigen de bestelling per email en voorzien jou van een link om op internet te volgen wat de status is van de bestelling.

Wij rekenen voor het bezorgen een bedrag afhankelijk van het aantal flessen en de locatie.

Voor het bezorgen van onze producten op de Waddeneilanden geldt een toeslag van € 8,95. per pakket van 12 flessen. Deze wordt apart in rekening gebracht.

Ook kun je de aankoop afhalen in de Wijkermeerstraat 27, 2131 HB Hoofddorp.
Indien je buiten Nederland een product geleverd wilt hebben, neem dan contact met ons op.

Verkeerd of beschadigd artikel
BedrukteFles(.nl) doet haar uiterste best om de bestelling onbeschadigd en netjes af te leveren. Indien je niet het juiste product geleverd krijgt of er is sprake van beschadiging, neem je dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan in overleg zorgen voor een oplossing.

Onze privacy policy
Wat gebeurt er met je gegevens? De verzamelde informatie is eigendom van BedrukteFles(.nl).

De informatie die wordt verzameld, wordt gebruikt om onze eigen dienstverlening aan klanten en bezoekers te verzorgen. Je gegevens worden dus nooit aan derden verkocht of ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is om de bestelling uit te voeren.

De verwerking van de gegevens van de afnemer zal geschieden in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving (AVG)

Als je vragen hebt over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als je inzicht wilt in de gegevens die wij van je registreren, Stuur dan een e-mail naar info@bedruktefles.nl.