skip to Main Content
+31(0)23 55 531 75

Ontwerp jouw eigen
etiket en je hebt hem
morgen al in huis!
Hoe dan?!

Met het ontwerpen van je eigen etiket creëer je het ideale relatiegeschenk. Door een fles Champagne, cava of alcoholvrije bubbels te voorzien van een etiket met jouw persoonlijke touch, geef je een opvallende tint aan bijvoorbeeld een evenement. Een fles met met etiket is al te bestellen vanaf maar liefst één stuk. Laat iedereen genieten van de lekkerste Champagne, cava of alcoholvrije bubbels maar wel uit een fles waar jóúw logo en huisstijl vanaf spat. Start vandaag met het ontwerpen van een unieke fles en en je hebt de bestelling morgen al binnen.

Ontwerp jouw eigen etiket en je hebt hem morgen al in huis!
Hoe dan?!

Met het ontwerpen van je eigen etiket creëer je het ideale relatiegeschenk. Door een fles Champagne, cava of alcoholvrije bubbels te voorzien van een etiket met jouw persoonlijke touch, geef je een opvallende tint aan bijvoorbeeld een evenement. De flessen met etiket zijn al te bestellen vanaf 1 stuk. Laat iedereen genieten van de lekkerste Champagne, cava of alcoholvrije bubbels maar wel uit een fles waar jóúw logo en huisstijl vanaf spat. Start vandaag met het ontwerpen van een unieke fles en je hebt de bestelling morgen al binnen.

Nu bestellen, morgen productie, overmorgen bezorgd.


Stap 1 kies je productUnieke fles is perfect om cadeau te doen

Een fles met een zelf ontworpen etiket is het ideale cadeau om weg te geven, omdat er sprake is van een echte win-win-situatie. Aan de ene kant maak je je klanten, zakenrelaties of medewerkers blij met een uniek cadeau én een lekkere Champagne, cava of alcoholvrije bubbels. Aan de andere kant zorg je ervoor dat een mooie fles met jouw logo in een hoop (koel)kasten verdwijnt. Een fles met een persoonlijk etiket heeft een bewezen lange attentiewaarde inclusief wow-factor en is daarmee perfect om cadeau te doen.

Persoonlijke fles voor elke gelegenheid

Een lading flessen met persoonlijk etiket komt altijd van pas. Het is perfect om cadeau te doen aan zakenrelaties, maar ook aan medewerkers die een mooi jubileum te vieren hebben of voor potentiële klanten op een beurs of evenement. BedrukteFles.nl is er voor dat ene cadeau met een unieke en persoonlijke touch. Want was is er persoonlijker dan een mooie fles Champagne, cava of alcoholvrije bubbels met jouw persoonlijk ontworpen etiket erop? Vandaag ontworpen, is morgen al binnen. Waar wacht je nog op?