skip to Main Content

Holland Talent Group Cava

Over dit project

Klant: Holland Talent Group
Aantal: 150 flessen
Doel: Relatiegeschenk

Holland Talent Group is detacheerder met een sterke focus op Finance. Een uitbreiding van activiteiten met Executive search was reden om de fles te laten maken. Bestaande relaties ontvingen de fles in huisstijl van HTG Executive Search. Hiermee werd het nieuwe bedrijf op een originele manier onder de aandacht gebracht van klanten.

Interview met de klant

Bart Maas – Holland Talent Group

‘Passie voor werving & selectie en Interim- management’

Interview met de klant

Bart Maas – Holland Talent Group

‘Passie voor werving & selectie en Interim- management’

Energie

Gestart op een lastig moment, maar in ruim 10 jaar tijd een mooie ontwikkeling doorgemaakt vertelt Bart Maas. Holland Tallent Group komt voort uit het bedrijf FISO, waar huidig compagnon Sjaak Oudshoon oprichter van was. In de ‘stormachtige’ tijd van de kredietcrisis zijn ze na een overname van Luba Personeels-diensten verder gegaan onder de naam Holland Talent Group.

Inmiddels al weer jaren actief vanuit een kantoor in hartje Leiden, zicht op een bruisende stad hebben geeft een extra boost energie vindt Bart. Die energie komt ook terug in een actieve werkhouding achter staande bureauplekken van de heren en hun team van collega’s.

Focus on Finance

Alhoewel de slogan ‘Focus on Finance’ anders doet vermoeden is Finance niet de enige sector waarin HTG actief is, Bart is van mening dat de focus goed is maar andere sectoren zeker niet uitgesloten worden. Aanpalende sectoren als HR en Commercie worden ook bediend vanuit het kantoor in Leiden. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

In 2018 is aan de bestaande activiteiten ‘HTG Executive Search’ toegevoegd. Binnen dit label richt HTG zich uitsluitend op ervaren CFO’s, (Business) Controllers, Accountants en Managers Finance & Administration met een eindverantwoordelijke positie cq. met een MT-functie in Finance. Doordat de Holland Talent Group al sinds 1999 o.a. actief is in deze markt, heeft zij al een mooie database van beschikbare en gesproken kandidaten. Met dit exclusieve label en met bijzondere aantrekkelijke voorwaarden, biedt dit voor de klant en kandidaat een aantrekkelijk perspectief.

Relatie

HTG richt zich op een langdurige relatie, de historie gaat ver terug met veel klanten. Er wordt naast new business veel tijd besteed aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en kandidaten. Ook de relatie met De Wijnzaak en BedrukteFles gaat inmiddels een kleine 7 jaar terug, een bewuste keuze om van leverancier te wisselen was dat De Wijnzaak in dezelfde fase zat waarin HTG zich bevond. Beiden bedrijven zaten in een ‘startfase’.

Nu jaren later kiest HTG voor unieke geschenken omdat de band met de klanten zo belangrijk is. Het meest recente project was de unieke fles ter introductie van HTG executive search. Bedoeld om bestaande relaties op een bijzondere manier kenbaar te maken dat deze nieuwe activiteit het levenslicht zag.

Deel dit artikel