fbpx Skip to content

ING Private Banking Cava

Over dit project

Klant:ING Private Banking
Aantal:Doorlopend
Doel:Relatiegeschenk

ING heeft ons gevraagd om voor verschillende klantsegmenten een fles te ontwikkelen. De ene keer in te zetten voor een evenement, de andere keer als middel om in te zetten bij een zakelijke overeenkomst. Uiteraard ook mooi om zelf een zakelijk succes te vieren met een eigen fles bubbels.

Interview met de klant

Frits Willems – ING Private Banking

‘Dromen en doelen verwezenlijken’

Interview met de klant

Frits Willems – ING Private Banking

‘Dromen en doelen verwezenlijken’

Dromen en doelen verwezenlijken

Dromen en doelen verwezenlijken, dat is wat wij doen bij ING Private Banking vertelt Frits Willems in het interview. Frits vertegenwoordigd Private Banking in de regio Kennemerland als Senior Private Banker waarbij hij zo’n 100 relaties adviseert. Dat doet hij samen met een team van specialisten op het gebied van financiële planning, fiscale begeleiding en herstructurering van vermogen.

ING Private Banking is een belangrijke speler met een totaalpakket aan diensten

Leg uit Frits, wat houdt dat in? Frits vertelt dat de Private Banker eerste aanspreekpunt is. Hij of zij helpt met alle vermogensvraag-stukken en is het centrale aanspreekpunt. Heb je een belegd vermogen van 5 ton of meer of een gespaard vermogen van meer dan 1 miljoen, dan heb je direct contact met je eigen specialist Beleggen. Samen stellen wij het doel, risicoprofiel en strategie vast en houden de portefeuille nauwkeurig in de gaten.

De Financial Planner is de adviseur voor complexe financiële vraagstukken. Bijvoorbeeld bij verkoop van een bedrijf of overdraagt aan kinderen? Hij geeft inzicht in de totale financiële situatie en helpt bij het in balans brengen van zakelijk- en privé vermogen.

Verder doet ING ook advisering voor goede doelen, vermogensfondsen en religieuze instellingen. De ING Charity Bankers geven financieel advies toegespitst op de situatie van een organisatie. Zij sparren niet alleen over financiële vraagstukken, maar brengen je ook graag in contact met andere mensen en partijen. Zij geloven er in dat verbinding en samenwerking de ingrediënten zijn om met elkaar het verschil te kunnen maken.

Wat maakt het onderscheid met andere banken?

Lokaal en transparant zijn de toverwoorden zegt Frits. Het team specialisten opereert actief binnen een regio en heeft een eigen plek om klanten te ontvangen. Daarnaast wordt uiteraard het nodige op locatie gedaan, niet alleen advisering in de eigen omgeving van een klant, maar ook in de vorm van evenementen voor klanten. Vaak inhoudelijk en informatief van aard maar ook om klanten te laten beleven waarvan zij wellicht al dromen. Een bezoek aan kunstbeurs Tefaf of een uniek concent in het concertgebouw. Veel draait om het persoonlijke contact, het kennen van klanten en oprechte aandacht geven.

Onderdeel van deze klantbinding is ook het verrassingselement van relatiegeschenken. Binnen ING worden hier diverse zaken voor geregeld, ING Private Banking koos ervoor op een eigen unieke fles te laten ontwikkelen welke ingezet wordt om een feestelijk moment met een klant extra waarde te geven. Klanten waarden het gebaar met veelzeggende woorden als ‘Wat een verrassing, attent, mooi en uiteraard lekker!’. Een mooi effect van een dergelijke fles is dat ook andere onderdelen binnen ING geïnspireerd zijn geraakt en inmiddels met een eigen fles werken.

Deel dit artikel