fbpx Ga naar hoofdinhoud

Patricia Kookt Olijfolie

Over dit project

Klant:Patricia Kookt – Koken met Liefde
Aantal:Doorlopend
Doel:Relatiegeschenk

Voor Patricia Kookt hebben wij een olijfolie gemaakt in de huisstijl. Een perfecte match met de cateringactiviteiten van dit bedrijf. Elke opdrachtgever ontvangt een fles.

Interview met de klant

Patricia Peters – Patricia Kookt

‘Mijn passie is koken, de keuken is de plek waar ik het liefst ben.’

Interview met de klant

Patricia Peters – Patricia Kookt

‘Mijn passie is koken, de keuken is de plek waar ik het liefst ben.’

Koken met Liefde

Vragen naar de passie van Patricia is met zo’n bedrijfsnaam retorisch, als je kookt met liefde dan is het logisch dit ook terug te laten komen in je bedrijfsnaam vertelt Patricia. Vanuit deze liefde is haar hobby 5 jaar geleden uitgegroeid tot een professioneel bedrijf! ‘Mijn passie is koken, de keuken is de plek waar ik het liefst ben’.

Waar komt deze passie vandaan vroeg ik haar ‘Dat gaat ver terug, al jaren houd ik mij bezig met de combinatie van lekker en gezond eten. Ik heb 6 jaar geleden het diploma gewichtsconsulente behaald waardoor ik in staat ben de juiste balans aan te brengen’. Toen was het tijd om mijn hart te volgen, koken is mijn liefde!

Voor wie?

De catering activiteiten zijn heel divers. Van heerlijke hapjes tijdens een borrel of feestje tot het verzorgen van een mooi diner. Vraag het aan Patricia, en zij regelt het. Geen zin in stress tijdens een verjaardag of feestje. Geef het verzorgen van de hapjes gewoon uit handen. Geniet zelf ook van de happening. Met liefde zorgt zij op het feest voor het culinaire gedeelte. Een mooie aanvulling daarop is het feit dat haar man Jeroen eigenaar is van De Wijnzaak, specialist in mooie wijnen en distillaten voor het bedrijfsleven en particulieren. Dat maakt elk feestje compleet!

Relatie

Als je zo lekker kookt, dan is het verrassen van je klanten geen probleem toch? ‘Ik weet opdrachtgevers altijd te verrassen door net wat extra’s te doen’. Met kwalitatief goede producten werken, mooie recepten gebruiken en zorgen voor een onvergetelijke middag of avond, dat is waar PatriciaKookt – Koken met liefde sterk in is. De relatie met klanten is daarmee vaak al gelegd wat leidt tot mooie herhalingsopdrachten.

Om klanten te bedanken voor een opdracht heeft Patricia gekozen voor een eigen olijfolie in look&feel van haar bedrijf. Opdrachtgevers krijgen een fles na afloop van een geslaagd evenement. De olie staat daarna nog een periode ‘te pronken’ op menig aanrecht, goed voor de attentiewaarde… en om van te genieten natuurlijk.

Deel dit artikel