fbpx Skip to content

Bezorging & Retourneren

Bezorging & Retourneren

Alle zendingen van BedrukteFles worden afgeleverd door de pakketbezorgers van PostNL. Dagelijks worden alle pakketten opgehaald bij ons magazijn en direct naar het sorteercentrum vervoerd. Vanaf dit moment start de zorgvuldige levering van jouw bestelling!

Bezorgkosten
De kosten voor het individueel bezorgen van flessen binnen Nederland bedragen € 5,95 (excl. btw). Indien er meerdere bezorgadressen worden opgegeven dan worden er per adres bezorgkosten in rekening gebracht.

Bezorgen in het buitenland
Voor het bezorgen in het buitenland gelden afwijkende tarieven en levertijden. Zie hiervoor de informatie onder ‘Bezorgen in het buitenland’.

Track & Trace
Nadat jouw bestelling is aangekomen in één van de sorteercentra’s van PostNL zal deze eerst worden gescand. Vanaf dit moment kun je de zending ook traceren. Hiervoor ontvang je van ons een aparte email met daarin de link naar de track & trace pagina.

Is de ontvanger niet aanwezig?
Indien de ontvanger van jouw bestelling niet aanwezig is zijn er een aantal scenario’s mogelijk. Indien het afleveradres een bedrijf betreft zal de bezorger het pakket bij een collega of bijvoorbeeld de receptie afleveren. Bij bezorging op een woonadres zal de bezorger proberen om het pakket bij één van de naastgelegen buren af te leveren. Wanneer dit niet mogelijk blijkt zal de bezorger het pakket bij het eerstvolgende bezorgmoment nogmaals aanbieden of afleveren op een ‘pick-up-point’.

Je bestelling retourneren
Aangezien BedrukteFles altijd unieke maatwerk flessen levert is retournering niet mogelijk.